Good news!





Het was even iets stiller hier doordat jammer genoeg de koude me serieus te pakken had en het was weer ongelooflijk gezellig druk op het werk. Maar niet getreurd, de nieuwe blogs komen er snel aan!

Maar dit wil ik jullie toch al even met jullie delen! Believe it or not.... maar ik ben zo blij en fier! Wat allemaal begon als een tijdverdrijf  (is het nog steeds) als Blogster is het ietsje serieuzer geworden. Vanaf heden ben ik gevraagd om blogs te schrijven voor Horeca België.

Waarom nu precies mijn feeling en Horeca België? Ik werk zoals jullie misschien wel al weten voor HET coolste uitzendbureau van België namelijk, Accent Jobs. Ik ben gespecialiseerd in de Horeca & voedingssector sinds 5 jaar en de horecamicrobe heeft me toch al een tijd geleden gebeten vandaar de vraag van hen of ik geen blogs wou schrijven. Zowel werk- en bloggerelateerd is dit zeer interessant. Zoals altijd sta ik open voor alle input van jullie, dus willen jullie bepaalde onderwerpen aan bod zien komen of samenwerken, aarzel dan niet mij te contacteren.




Ondertussen staat de eerste blog online.
Om te starten hebben we mijn eerste blog van My world & things i like gekozen over mijn superleuk verblijf bij Upstairs 9000. Binnenkort veel meer! Dus neem zeker een kijkje op Horeca België




Veel leesplezier en tot snel!

Nathalie

P.S.: Love yourself and read my blogs!






Disclaimer: Alle blogs die geschreven worden op My world & things i like zijn enkel en alleen mijn persoonlijke bevindingen en geen betalende opdrachten, indien dit wel zo is zal dit duidelijk vermeld worden. Ik ontvang soms promopaketten maar ga enkel publiceren wat ik zelf leuk vind vandaar ook de naam van de blog: My world & things i like! Dit zal dan ook nooit veranderen. Ook de meeste zaken die ik publiceer zijn aangekocht door mezelf al dan niet met een fixe korting. Ook daar selecteer ik enkel de zaken die ik leuk vind en met jullie wil delen. Bij vragen en of opmerkingen, aarzel niet mij te contacteren. Ook alle foto’s die gebruikt worden zijn door mezelf gemaakt of door het merk zelf waar ik toestemming voor heb ze te publiceren. NJOY Reading!  💕🌸

Reacties

Populaire posts